ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Εξόφλησε την παραγγελία σου με μετρητά στον υπάλληλο της ΕΛΤΑ Courier κατά την παράδοση της, στον χώρο σου. Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,00€.

ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.suitupstories.gr συνεργάζεται με την τράπεζα lpha Bank για την υπηρεσία πληρωμής με τις χρεωστικές / πιστωτικές κάρτες Master Card, Visa και Maestro. Η πληρωμή με κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η SUIT UP STORIES δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σου ή του λογαριασμού σου.

Η SUIT UP STORIES αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των προσωπικών σου δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σου συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σου. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σου στοιχεία και τις συναλλαγές σου, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Για την εξασφάλιση της ασφαλούς και απόρρητης μεταφοράς δεδομένων, χρησιμοποιούμε πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit.

Για την πληρωμή της παραγγελίας, γίνεται ανακατεύθυνση αυτομάτως σε ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας Alpha Bank χωρίς να ερχόμαστε σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της κάρτας σου. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσένα με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην τράπεζα μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας.

PAYPAL

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.suitupstories.gr συνεργάζεται με τo PayPal.

Η πληρωμή με PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας και η SUIT UP STORIES δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών του λογαριασμού σου. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σε ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα του λογαριασμού σου.

*Νόμισμα συναλλαγής

Τα αναγραφόμενα νομίσματα είναι πληροφοριακά και όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε Ευρώ (€).